Praktijkervaringen

Lees hieronder de ervaringen van onze enthousiaste leerlingen!

Yoram van Drogen uit Steenwijk

Martijn Vendrig uit Scheerwolde

Eenmalig een zeer prettige rijles tegen angst in het verkeer agv een aanrijding.
De aanwijzingen en tips waren voor mij helder en bruikbaar en zeker helpend nu.

Alette Gielink uit Nijeveen

Erg leuk en leerzaam, De dag gaat snel voorbij, goede leermethode. Vragen mogen altijd gesteld worden. Met als resultaat dat ik geslaagd ben

Chelesta uit HAVELTE

Deskundig advies en fijne lessen gehad.

Marc Schurer uit Steenwijk

Prima rijschool!

Tom Nijland uit Giethoorn

Service had wat mij betreft niet beter gekund. In verband met vertrek naar het buitenland, heb ik op korte termijn mijn praktijkexamen moeten afleggen. Toen dit de eerste keer niet succesvol verliep, hebben ze ontzettend hun best gedaan om het toch nog in mijn schema te kunnen passen. Nu heb ik mijn rijbewijs gehaald en kan ik op reis!

Ivan Pickman uit Meppel

Ik heb een zeer fijne ervaring met het bedrijf. Het is een ervaren rijschool met een hoge deskundigheid.

Manouk Wandres uit Meppel

Zeer goede ervaring na een slechte ervaring met een andere rijschool. Rij instructeur is erg rustig, geeft goede adviezen en sluit aan bij je eigen wensen.

Melissa

Een zeer goede rijschool, ze weten raad met mensen met ADHD en autisme. Daarnaast is de spoedtheorie die ze zelf geven zeer aan te raden.

Zelf ben ik voor zowel theorie als praktijk in één keer geslaagd!

Thomas

De spoed theorie cursus is me erg goed bevallen! Hele goede uitleg en met een klein groepje dus er genoeg aandacht voor iedereen.

Susanne

Ik vind dit een hele fijne rijschool, niet alleen omdat het gezellig en relaxed is in de auto, maar ook omdat alles goed georganiseerd is, waardoor het hele proces van rijlessen aanvragen tot afrijden heel soepel verloopt.

Maudi

Ik heb op een geweldige wijze mijn rijbewijs gehaald. De lessen waren ontzettend leerzaam maar ook erg gezellig. Arend wist precies wat ik nodig had om verder te komen in mijn rijden. Ik kon geen betere rijschool wensen! Ik raad het zeker aan.

Puck

In korte tijd moest ik mijn rijbewijs halen. Met de hulp van Jose en Arend is dit mij gelukt! Zij gaven beide op een prettige en professionele manier les, waardoor de rijlessen aangenaam waren.

Margriet

Leuke en leerzame lessen gehad. Goede instructeurs met veel geduld en ervaring.
Top rijschool!

Jessica

Altijd leuk, gezellig en leerzame lessen gehad. Arend en José konden goed inzien wat ik nodig had, daardoor heb ik alles met succes in één keer afgerond.

Lucy

Aanrader !
Goede ervaring mee !
Leuke en ervaren instructeurs die weten wat ze doen.
Veel van ze geleerd en met plezier gelesd
Top !

Andy

Rijschool met veel ervaring. Ze nemen de tijd voor je en hebben veel geduld. Zijn flexibel en hebben een fijne werkmethode. Ik en mijn zus zijn allebei in 1 keer geslaagd.

Michelle

Ik heb goed leren autorijden bij SteenwijkerRijschool. Ik vond het fijn dat er geen andere leerlingen in de auto zaten. De extra cursus voor het theorie-examen is een echte aanrader.

Merel