Praktijkervaringen

Lees hieronder de ervaringen van onze enthousiaste leerlingen!

Goede rustige rijinstructeur die precies de fijne kneepjes kon vertellen wat er op het examen naar boven komt. Probeert goed te werken aan de slechtere punten van de leerling.

Leon uit Zuidveen

Hele goeie ervaring met deze leuke maar vooral deskundige rijschool.

Marian uit Wapserveen

Dankzij de fijne motorrijlessen van José zit ik nu zelfverzekerd op de motor! Ondanks mijn spanning in het begin toch mijn rijbewijs snel gehaald! Fijne rijschool waar ze je echt begeleiden in wat jij persoonlijk nodig hebt!

Lisanne uit Vledder

Arend heeft mij zeer goed alles uitgelegd en perfecte voorbeelden gegeven door zowel op zijn telefoon met foto’s of in het echt met echte situaties

Jarno uit Steenwijk

Arend weet rust en vertrouwen overste dragen. Hierdoor heb ik examen ook zeer ontspannen kunnen afronden. Echt een aanrader, deze rijschool

Adriaan uit Steenwijk

Hele fijne en duidelijke uitleg. Niet teveel haast, maar ook gezellig. Je leert er in 1,5 dag alles wat je moet weten. Een hele fijne ervaring

Britt uit Ruinerwold

Tom uit Giethoorn

Goed. In 1 keer geslaagd voor BE

Eddy uit Steenwijk

Super leuke rijschool! Leuke lessen gehad van José. Die wel in is voor een grapje.
Goeie duidelijk uitleg en alles in 1x gehaald!

Ludou uit Wapserveen

Veel plezier gehad tijdens mijn motor rijlessen! Leerzaam en effectief. Tevreden met de service. Super spontane en nuchtere mensen die je precies vertellen hoe het zit.

Jordy uit Steenwijk

Leerzame en succesvolle theorie spoedcursus gevolgd bij Steenwijkerrijschool.
Het is zelfs mogelijk om je geld terug te krijgen voor als je de eerste keer gezakt bent.
Oftewel, genoeg motivatie om je theorie te behalen op korte termijn. Top geregeld en een hoge slaagkans.
Arend neemt rustig de tijd voor al je vragen en legt alles helder uit.

Aanrader dus.

André uit Tuk

Claudia uit Meppel

Goede rijlessen gehad.
Instructeur verdiept zich in de persoon en speelt hierop in. Zo heb ik goed leren rijden met de aanhangwagen. Ik heb het vertrouwen gekregen om nu zelfverzekerd de weg op te gaan.

Jetty uit Steenwijk

Na een aantal keer afgereden te hebben bij een ander rijschool, gewitscht naar Steenwijker en gelijk bij de eerste keer gehaald! Een hele fijne, goede rijschool. Weet precies waarmee de leerling (extra) behoefte en aandacht nodig heeft. Werkt met een goede app, had daarmee een goede overzicht over mijn gereden uren. Er werd altijd een dag van te voren een herinnering gestuurd van de gemaakte afspraak.

Zeker een aanrader!

Gulsum uit Steenwijk

Hein uit Giethoorn

Lessen worden op een leuke wijze gegeven. Duidelijk en snelle communicatie maken het erg aangenaam om te lessen!

Julian

Leuke en leerzame motorlessen gehad alles in 1 keer gehaald echt een aanrader steenwijkerrijschool

John uit Steggerda

Goede rijlessen gehad. Jose heeft veel kennis en weet dit goed en rustig over te brengen. De rijlessen werden ruim van te voren afgesproken, zo kwam ik nooit voor verrassingen te staan. De sfeer was daarnaast heel gemoedelijk. Kortom, een zeer goede ervaring gehad met de SteenwijkerRijschool!

Gerwin

Bedankt voor het slagen op mijn theorie

Werner uit Nijensleek

Toen ik met rijlessen begon dacht ik, dit doe ik zo wel even. Ik had immers een buitenlands rijbewijs maar omdat ik daar in Nederland niet mee mocht rijden heb ik 19 jaar niet gereden. Het viel me echter dik tegen toen ik met de rijlessen begon. Al die kleine nauwe straatjes… al die verkeersborden… verkeer van rechts dat voor gaat… om gek van te worden. Toch is het met de persoonlijke en professionele hulp van SteenwijkerRijschool gelukt om mijn rijbewijs in één keer te halen. Zonder jullie geduld en aanmoediging en doorzettingsvermogen had ik het opgegeven. Nu mag ik dan eindelijk ook in Nederland rijden. Super bedankt Arend en José van de Wetering!!

Anneke uit Steenwijkerwold

Hele fijne rijschool. Leuk en lief als het kan, en streng en eerlijk als het moet.

Kim uit Steenwijk

Puck uit De Pol

Ervaring: Omdat ik moeite had met het leren voor mijn autotheorie heb ik deelgenomen aan een cursus spoedtheorie bij SteenwijkerRijschool. Samen met 9 anderen werden we op 1 zaterdag en de maandagavond daarna voorbereid op ons theorie examen. Door goede persoonlijke begeleiding en het continue oefenen met de toetsing heeft het mij ontzettend goed geholpen! Door de spoedtheorie cursus heb ik mijn autotheorie examen foutloos kunnen afleggen, en kreeg ik door de 100% slaaggarantie die zij bieden ook nog eens €100 euro terug! Zeker een aanrader dus!

Berber uit Meppel

Alexander uit Tuk

Joost uit Steenwijk

Ervaring: Heb onlangs een kennismakings motorrijles gehad.

Henk uit De Wijk

Roan uit Steenwijk

Ervaring: Heb 2x met goed gevolg het theorie-examen B behaald meteen de eerste keer na het volgen van de spoedtheoriecursus van Steenwijker Rijschool. In de afgelopen 2 jaar waren zij zo moedig om van lesmethode te veranderen en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Prettige stijl van lesgeven, tussendoor telkens een hoofdstuk van het theorieboek examineren en online thuisstudie. Het kost qua tijdsinvestering een zaterdag en een maandagavond met direct in dezelfde week en in mijn geval direct de volgende dag examen doen. Deskundig, up-to-date met de niveau van de examenvragen en ook realistische situatie wat betreft het onderdeel ‘gevaarherkenning’. Doen, het is zeer de moeite waard!

Birgit uit Amersfoort Vathorst

Yoram van Drogen uit Steenwijk

Martijn Vendrig uit Scheerwolde

Erg leuk en leerzaam, De dag gaat snel voorbij, goede leermethode. Vragen mogen altijd gesteld worden. Met als resultaat dat ik geslaagd ben

Chelesta uit HAVELTE

Deskundig advies en fijne lessen gehad.

Marc Schurer uit Steenwijk

Prima rijschool!

Tom Nijland uit Giethoorn

Service had wat mij betreft niet beter gekund. In verband met vertrek naar het buitenland, heb ik op korte termijn mijn praktijkexamen moeten afleggen. Toen dit de eerste keer niet succesvol verliep, hebben ze ontzettend hun best gedaan om het toch nog in mijn schema te kunnen passen. Nu heb ik mijn rijbewijs gehaald en kan ik op reis!

Ivan Pickman uit Meppel

Ik heb een zeer fijne ervaring met het bedrijf. Het is een ervaren rijschool met een hoge deskundigheid.

Manouk Wandres uit Meppel

Zeer goede ervaring na een slechte ervaring met een andere rijschool. Rij instructeur is erg rustig, geeft goede adviezen en sluit aan bij je eigen wensen.

Melissa

Een zeer goede rijschool, ze weten raad met mensen met ADHD en autisme. Daarnaast is de spoedtheorie die ze zelf geven zeer aan te raden.

Zelf ben ik voor zowel theorie als praktijk in één keer geslaagd!

Thomas

De spoed theorie cursus is me erg goed bevallen! Hele goede uitleg en met een klein groepje dus er genoeg aandacht voor iedereen.

Susanne

Ik vind dit een hele fijne rijschool, niet alleen omdat het gezellig en relaxed is in de auto, maar ook omdat alles goed georganiseerd is, waardoor het hele proces van rijlessen aanvragen tot afrijden heel soepel verloopt.

Maudi

Ik heb op een geweldige wijze mijn rijbewijs gehaald. De lessen waren ontzettend leerzaam maar ook erg gezellig. Arend wist precies wat ik nodig had om verder te komen in mijn rijden. Ik kon geen betere rijschool wensen! Ik raad het zeker aan.

Puck

In korte tijd moest ik mijn rijbewijs halen. Met de hulp van Jose en Arend is dit mij gelukt! Zij gaven beide op een prettige en professionele manier les, waardoor de rijlessen aangenaam waren.

Margriet

Leuke en leerzame lessen gehad. Goede instructeurs met veel geduld en ervaring.
Top rijschool!

Jessica

Altijd leuk, gezellig en leerzame lessen gehad. Arend en José konden goed inzien wat ik nodig had, daardoor heb ik alles met succes in één keer afgerond.

Lucy

Aanrader !
Goede ervaring mee !
Leuke en ervaren instructeurs die weten wat ze doen.
Veel van ze geleerd en met plezier gelesd
Top !

Andy

Rijschool met veel ervaring. Ze nemen de tijd voor je en hebben veel geduld. Zijn flexibel en hebben een fijne werkmethode. Ik en mijn zus zijn allebei in 1 keer geslaagd.

Michelle

Ik heb goed leren autorijden bij SteenwijkerRijschool. Ik vond het fijn dat er geen andere leerlingen in de auto zaten. De extra cursus voor het theorie-examen is een echte aanrader.

Susan