Rijangst

Heb je last van rijangst? Wij coachen je om dit te overwinnen!

Voel je je onzeker achter het stuur? Vind je het spannend om te rijden in drukte? Ben je bang om het overzicht te verliezen in verkeerssituaties? Breekt het zweet je uit als je moet invoegen of inparkeren? We spreken dan van primaire rijangst.

Primaire rijangst is tijdens de rijopleiding door middel van onze coachende FEM-rijopleiding goed te overwinnen. Je krijgt duidelijke tips en een persoonlijk lesprogramma.

Ook rijangst na het behalen van je rijbewijs is op basis van dezelfde methodiek goed te behandelen.

Misschien durf je niet meer te rijden omdat je een verkeersongeval hebt meegemaakt en bang bent in paniek te raken achter het stuur?

Heb je wel een rijbewijs, maar durf je niet (meer) te rijden? Ook jij komt in aanmelding voor onze FEM-rijopleiding!

Vraag naar onze speciale tarieven!

Wil je meer weten over (vormen van) rijangst kijk dan op www.rijrelaxed.nl

Coaching

Wij leren je autorijden door je instructies te geven en je te coachen.

Tijdens de instructie leer je goede rij- , kijk- en stuurtechnieken: wat je moet doen, waar, wanneer en op welke manier. Je leert de auto technisch en soepel te bedienen. Je kunt daardoor goed omgaan met andere weggebruikers en je ontwikkelt ruimtelijk begrip.

Wij coachen je zodat je veilige en verantwoorde persoonlijke keuzes en beslissingen maakt. Daardoor word je een vlotte, zelfstandige en sociale bestuurder.

Coaching en instructie lopen tijdens de rijopleiding door elkaar heen. In het begin van de opleiding krijg je vooral instructies, daarna is er meer aandacht voor coaching. Wij houden rekening met de manier waarop jij het beste leert. Wij leren je alle belangrijke onderdelen van het autorijden, in een volgorde die voor jou logisch is.

Het coachen kan door allerlei factoren worden beïnvloedt, waaronder angst om te falen. We spreken dan over faalangst. Ook rijangst kan voorkomen. Deze angsten kan jij dankzij onze coachende opleiding overwinnen!